Месечни извештај за јул 2018.

Месечни извештај за јун 2018.

Месечни извештај за април 2018.

Месечни извештај за мај 2018.

Месечни извештај за март 2018.

Месечни извештај за фебруар 2018.

Месечни извештај за јануар 2018.