Финансијски извештај за август 2019.

Финансијски извештај за јун 2019.

Финансијски извештај за јул 2019.

Финансијски извештај за април 2019

Финансијски извештај за март 2019.

Финансијски извештај за фебруар 2019

Финансијски извештај за јануар 2019.

Финансијски извештај за мај 2019.